dd

Luras du av ditt webbhotell?

november 28, 2012
Posted by

Utan att nämna webbhotellet denna artikeln beskriver vill jag varna dig från att bli lurad. Idag finns det nämligen ett stort webbhotell i Sverige som har dolda avgifter. De lockar med ett väldigt lågt pris, under 15 kr/mån faktiskt. Men problemet är att de tjänar bra med pengar på kunders oerfarenhet. Tro du mig inte, så läs då under.

  • Webbhotellet är billigt från början. Dock kan du endast använda 1 domän per konto. Har du planerat att ha flera hemsidor så kommer du att få öppna upp ett nytt konto varje gång.
  • Du kan inte ändra namnservrar för din domän själv. Detta för att de vill låsa dig som kund samt att du inte ska komma på att du kan byta webbhotell om du nu vill. För att ändra namnservrar måste du kontakta deras kundtjänst som då varnar dig från att göra det.
  • Deras minsta konto tillåter 5 GB och deras största 2 TB. Vem behöver ens 5 GB till sin hemsida? Ingen om man inte bygger upp en väldigt stor hemsida. De lockar endast för att du som kund ska känna att det är ett bra webbhotell fast det egentligen inte är det.

Som du ser så ger webbhotellet dig ingen frihet eller bra deal. Men när du väl ska tecka ett avtal så ser det bra ut. Men inte i längden. Du får själv lista ut vilket företag som ligger bakom detta som beskrivs i artikel.

Updated: november 28, 2012 at 6:08 f m

Lämna ett svar